Shinerzz.

Snel, betrouwbaar en discreet.
Zodat je moeder het niet weet.


Is dit echt?

Ja, dit is echt. Hier kun je de populairste zogenaamde research chemicals kopen. Dit zijn stoffen die erg veel lijken op bepaalde illegale drugs. Hoe is dit mogelijk? Lees dan verder. 

Is dit legaal?

Ja, het is wettelijk legaal om research chemicals te kopen van ons. Alle onderzoekschemicaliën die op Shinerzz aangeboden worden mag jij kopen en in bezit hebben. Dit heeft te maken met hoe de wet in Nederland geregeld is. Als je wilt weten hoe dat precies zit, kijk dan in onze FAQ

Is dit veilig?

Al onze producten zijn door middel van laboratorium onderzoek getest. Op al onze producten hebben wij een waarschuwing geplakt: ‘not for human consumption’. Als je wilt weten waarom dat zo is, kijk dan in onze FAQ

Is dit betrouwbaar?

Shinerzz heeft directe lijnen met vooraanstaande producenten uit de wereldwijde chemische industrie zorgvuldig opgebouwd. Deze samenwerking tussen de producenten en de professionals van Shinerzz zorgen voor betere toegang tot moeilijk verkrijgbare research chemicals.   

Hoe werkt het?

Kijk hieronder voor een overzicht van Shinerzz’s meest populaire research chemicals. Klik op jouw gewenste product en hoeveelheid. Voer je gegevens in en je betaalmethode. Bestel en betaal voor 18:00 ’s avonds, dan wordt het die dag nog voor je op de post gedaan! 
ideal-betalen


Research chemicals