Het volgende wil ik jullie vertellen. Soms ben ik bang om mijn hobby zo vrijuit te uiten. Dat is ook niet ongegrond. Weet je wat kut is. Als jouw toekomstige werkgever weet dat je drugs gebruikt. Zou je dan nog wel aangenomen worden? Of word je direct ontslagen? Je weet het niet. Een positieve bijkomstigheid is wel dat men zich beter kan concentreren op werk. Daar wordt geen rekening mee gehouden bij de sociale dienst. 

Bij mij vorige sessie had ik namelijk op mijn curriculum vitae vermeld dat ik 3 mmc neem. Dit werd mij niet in dank afgenomen. Mijn agent vond het wel grappig dat ik dat op mijn cv had gezet. Gelukkig kon mijn familie er ook om lachen. Altijd vrolijk blijven dat is het geheim.

Bij mijn oude verslavingskliniek sprak ik een politieagent die verslaafd was aan 3 mmc. Hij is door zijn team zwaar gepest. Ze hebben zelfs zijn telefoon getapt. Bij dit korps hadden ze zelfs foto’s van zijn naakte kind gescreend. Zijn kind stond toen onder de douche. Toen ik dit hoorde kwamen de haatgevoelens opborrelen. Alleen hem laten pesten om de reden dat hij 3 mmc snoof. Belachelijk is het gewoon!

Ik wil nu 3 mmc kopen

Oude mensen hebben een minder goed hart. Tevens kunnen zij moeilijker hun weg vinden op het internet. Deze juxtapositie is vrij ideaal. Hierdoor zullen oudjes niet snel een hartaanval krijgen. Om die reden zal een oudje minder snel 3 mmc kopen. Dit komt simpelweg doordat ze niet overweg kunnen met computers. 

Jongeren zijn echter beter bekend met de online wereld. Gelukkig zijn deze kleine mensjes wel beter bestand tegen het bestellen van dit goedje. We zien hierdoor ook terug in de cijfers dat kinderen veel vaker 3 mmc kopen. Mijn creativiteit heb ik de vrije loop gelaten in deze tekst.

We zijn verplicht deze pop-up te laten zien. Shinerzz zal data nooit met overheden delen.