Wat gebeurd er nadat ik besteld en betaald heb?

Wij stoppen de bestelde producten in een envelop en doen deze op de bus. Als je voor vijf uur bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Als je na vijf uur bestelt, wordt jouw bestelling de volgende dag verzonden. PostNL zorgt er vervolgens voor dat de bestelling op je adres bezorgd wordt. Dit duurt meestal één of twee werkdagen.

Hoelang duurt het totdat ik mijn bestelling ontvangen heb?

Zoals hierboven is uitgelegd, komt je bestelling normaal gesproken binnen twee tot vier dagen aan.  

Rekenen jullie verzendkosten?

Shinerzz rekent geen extra verzendkosten. De verzendkosten van onze producten zit volledig inbegrepen in de prijs.

Kan ik ook een gratis sample krijgen?

Wij verstrekken geen gratis samples. Wel bieden we kleine hoeveelheden aan tegen betaalbare prijzen. Een product aanschaffen kan vaak al vanaf 20 euro, en dat is inclusief verzendkosten. Mocht je twijfels hebben over de kwaliteit van onze producten, lees dan de reviews van eerdere klanten, of neem contact met ons op.

Als mijn pakketje niet aankomt, wat dan?

Onze post wordt vanuit Nederland verstuurd. Het gaat om een binnenlandse bezorging, die wordt gedaan door PostNL. Als je je adres juist doorgeeft, komt het vrijwel nooit voor dat je pakketje niet aankomt. Heb je na een week toch nog niets ontvangen, neem dan contact met ons op.

Hoe worden de pakketjes verpakt?

Onze producten worden ten alle tijden discreet en zorgvuldig verpakt. Onze website of producten worden nooit vermeld. Mocht je bepaalde wensen hebben. Zoals een vriendenkaart zodat de brief lijkt van iemand anders te komen, neem dan contact met ons op.

Hoe kan ik betalen via bank overschrijving?

Stop de gewenste producten in de winkelwagen en kies na het invullen van jouw gegevens voor bankoverschrijving. Log dan in bij jouw bank en maak vervolgens het bedrag over voor de gewenste producten naar onze rekening: NL60BUNQ2038861773 t.n.v. Shinerzz. Maak van de overschrijving een foto of screenshot en mail deze naar verkoop.shinerzz@gmail.com of app deze naar 0619673371. Wij doen hem na bewijs van betaling op de bus voor je.

Hoe kan het dat het legaal is om te kopen in Nederland?

Zoals algemeen bekend, is de verkoop van drugs niet toegestaan in Nederland. Alle chemische stoffen die als drugs worden beschouwd, staan op de opiumlijst. Handel in chemische stoffen die op deze lijst staan, is hierdoor streng verboden. Als een chemische stof echter niet op deze lijst staat, dan wordt deze niet als drug beschouwd, en is deze vrij te verhandelen. Dit geldt ook voor stoffen met dezelfde werking als illegale drugs.

Waarom zijn alle jullie producten met een sticker ‘Not for Human Consumption’ voorzien?

Onze producten hebben dezelfde werking als illegale drugs. Hierdoor is er een risico verbonden met de consumptie ervan. Mocht je een product ondanks onze waarschuwing toch consumeren, dan is dit je eigen verantwoordelijkheid. Zorg er in dat geval voor dat je je goed hebt ingelezen over de werking van het product, en let er op dat combinaties met alcohol of medicijnen gevaarlijk kunnen zijn.