4fma kopen anno 2020, is dat het waard?

Voor degene die 4fma kopen willen, wil ik graag mijn ervaring uitleggen.  Vrienden van mij willen 4fma kopen en nemen het altijd mee op een festival. Ik vroeg of

ik het mocht kopen maar ze hadden mij wat gegeven. Natuurlijk heb ik het meteen
lekker opgesnoven. Toen heb ik een lekker feestje gehad met mijn vrienden
lekker spacen. 4fma was dus een goede ervaring! Ik vond het zo leuk ik
wilde het zelf ook gaan kopen maar ik wist niet hoe. Toen vroeg ik aan mijn
vrienden waar ze het kopen en ze zeiden dat ze het gewoon op internet besteld
hadden.

Eergister heb ik dus mijn bestelling gedaan bij shinerzz.nl waar ik
mijn favoriete chemical heb gekocht. Dit is namelijk 4fma. Na twee dagen kwam
het al binnen. Ik was dus erg blij dat ik het zo snel bezorgd werd. De reden
waarom ik lekker ga op 4fma is dat het iets minder heftig inslaat als mdma. Omdat
4fma een minder heftige down heeft dan mdma of soortgelijke chemicalien. 4fma
kopen dus een aanrader!

Mijn persoonlijke 4fma ervaring uiteengezet

4fma ervaring wil ik met jullie delen.
Zij hebben dus een goede 4fma ervaring. Ik heb het dus samen met een groep vrienden gebruikt en ik wil mijn ervaring en de ervaring van mijn vrienden graag hier met jullie delen. Het is vergelijkbaar met MDMA. Ik heb echter het gevoel dat bij het tegenover de meer gangbare serotonine drugs het iets minder heftig werkt. De visuele effecten zijn wel geweldig. Alles ging iets langzamer en de muziek klonk lekkerder op mijn 4fmp ervaring.
ketamine-uitgaan-festival-mysteryland-Nederland
Ik vroeg naderhand of mijn vrienden diezelfde ervaring hadden. Een vriend van me zou 4fma kopen. Daarna zei hij dat de muziek veel beter klonk.
Ook zijn de negatieve effecten de volgende dag minder heftig ervaren dan bij bijvoorbeeld ex. Ook was iemand uit mijn vrienden groep die normaal een beetje stil is heel erg anders na 4fma.

Is 4fma tegenwoordig legaal?

Als mensen zich afvragen of 4fma legaal is dan reageer ik altijd met het antwoord dat er nog geen wetten bestaan voor deze
drug. Nouja, geen wetten….

Helaas! Dat was vroeger zo. Op dit moment, na enkele jaren pas, is het opgenomen in de wet. 4fma kopen is dus in Nederland
niet meer legaal. Dat vinden mijn vrienden en ik erg jammer. Toen het legaal
was konden we namelijk zonder stress festivals binnenkomen. En dit met een volle lading van 4fmp met ons mee. 

Maar je kan niet alles hebben hé in het leven. 4fma legaal kopen kan dus nu niet meer. Wel heb je veel vervangers. Die zijn te bestellen bij ons. Kortom voor een soortgelijke 4fma ervaring kun je bij Shinerzz terecht.

Wat is dan nog wel ‘legale’ drugs?

Legale drugs die nog volledig los staan van mogelijke wetten en regelgeving, zijn er intussen weinig. In ieder geval van de bekende middelen.Shinerzz heeft de populairste voor je bewaard!

Een benzo zoals etizolam is een voorbeeld van een kalmeringsmiddel die volledig legaal is nog steeds. Ketamine is daarin grijs gebied, het is in principe legaal om te bezitten. Want in de gezondheidszorg wordt het gebruik als pijnstiller.

Daarnaast zijn uppers zoals 3mmc, 6apb en 4fmp de laatste jaren het meeste onder de riemen van het wettelijk satanisch vrijheids-ontneem entiteit. Bij wijze van spreken.

Cathione en 4fmp zijn illegaal gemaakt door middel van een molecuul-formule verbod op NH2 verbindingen.In de volksmond bekend onder kapstok-artikel.

4fmp

4fmp is op minder orthodoxe wijze natuurlijk alsnog te bestellen. Natuurlijk is het dat. En jij weet natuurlijk zelf ook wel wat ik daarmee bedoel.
Het is een befaamde manier. Deze wordt altijd door de Nederlandse Publieke Omroep om de één of andere reden in verband gebracht met Bitcoin.
dark-web-vrouwen-nieuwsgierig

En…weet je al waar ik zeg dat 4fmp makkelijk te kopen is? Inderdaad.
Op het Deepweb. Ook wel bekend als het Darknet, is 4fmp verkrijgbaar op dezelfde schaal als zweedse gehaktballetjes in de Nederlandse Ikea. Hoewel ik het bijna niet over mijn hart kan krijgen dit te typen.

Het NOS heeft gelijk. Als je alleen in het Darknet surft, zonder begeleiding. Kan het gruwelijke gevolgen hebben…

darknet-piramide-metafoor

Het is echter nu niet de bedoeling dat ik hier een 7-stappen handleiding maak voor hoe Darknet functioneert. Puur alleen zodat ik wellicht een paar kilogram 4fmp kan verkopen aan een paar jong-volwassenen?

Bovenstaande is moreel gezien verwerpelijk, gezien de Pandora’s Box die ik potentieel presenteeraan genoemde pubers.

Shinerzz advies: wil je 4fmp? Dan kun je het beste rondvragen in jouw eigen vertrouwens-netwerk. Het liefste iemand die minstens 21 of ouder is.

Geloof mij, als ze enigszins bekend zijn met 4fmp. Dan zijn zij ook bekend wie de lokale drugsdealers zijn.

Laat uiteraard jouw 4fmp of andere drugs altijd testen. Dit kan gratis overigens bij onze partner:
Zorg dat je geruime tijd aanwezig bent bij het testentrum. Op hun website staat de tijd dat je aanwezig moet zijn. Ook staat er een uiterlijke tijd dat je langs kunt komen.
Toch kon ik mijn 4fmp niet altijd laten testen op puurheid. Daarom heeft Shinerzz, naast deze goede partnerschap met de prominente overheidsorganen, ook andere relaties. Zoals een commercieel lab. Waar je weliswaar betaalt, maar waar je betaalt voor kwaliteit drugs testen. 4fmp met zoveel % 4-fluor en dergelijke. Is toch handig.
We zijn verplicht deze pop-up te laten zien. Shinerzz zal data nooit met overheden delen.