Keta-ervaring

Keta is leuk….. 

Hey mensen wat leuk dat jullie deze tekst lezen. Ik ga jullie wat vertellen wat ik laatst allemaal heb meegemaakt. Laatst was ik op een hele leuke bijeenkomst. Op deze gelegenheid was ik superman. Nu denk je dat ik superman ben. Dan denk je dat overdrijf. Ik zal mijn verklaring nader uitleggen. Naar mijn idee was ik slechts ”de man” om de reden dat ik ket had genomen. Daardoor voelde ik mij een stuk beter. Het is een tamelijk apart verschijnsel dat je zelfvertrouwen daadwerkelijk kan toenemen van drugs. Eerst kende ik de drugs niet. Nog nooit had ik er van gehoord. Mijn vrienden vinden het ook geweldig. Het is een stofje van jewelste. 

Met meiden is het handig….

Nog steeds begrijpen we niet dat je opeens toch goed kan zijn met meiden. Daarmee bedoel ik natuurlijk chicks. Normaal ben ik introvert. Echter toen ik het goedje in mijn symbiotische systeem spoot, merkte ik dat ik beter werd met vrouwen. Een kennis van mij vond dat vrij apart. Deze persoon noem ik ome Joop. Hij is seks verslaafd en hecht daarom veel waarde aan het feit of ik goed met vrouwen ben ja of nee. 

Vroeger was het anders. 

Toen ik vijftien jaar oud was vond hij mij een sukkel. Toen ging ik op een dating cursus en werd ik al een stukje beter. Toen ik deze innerlijke zelfvertrouwen eenmaal had gekregen vond hij mij leuker. Hij had simpelweg meer respect voor mij. Toen ik keta snoof werd ik dus nog beter met daten. Ik kreeg nog meer zelfvertrouwen. Toen Joop dat merkte kreeg ik nog meer respect van hem. Geen idee waarom maar het voelde goed. 

De consequentie is dan ook dat keta meer psychologisch verslavend is dan wetenschappelijke studies beweren. Toch mocht ik van mijn moeder niet altijd alles innemen wat ik wilde. Dat begrijp ik wel. Moeders zijn overbezorgd toch? Dat neem ik haar ook niet kwalijk hoor ik kan mij wel voorstellen. Als ik zelf kinderen had zou ik ook over beschermend zijn. Wanneer mijn kinderen keta zouden snuiven zou ik zeggen dat dat je blaas kapot maakt!

Ketanest

Sommige lui spuiten ketanest lekker in hun aderen. Dan wordt het direct via je bloed opgenomen. Volgens veel mensen die verstand hebben van verslaving die beweren dat de snelheid waarmee het spul wordt opgenomen te maken heeft met de mate van verslaving. Initieel geloofde ik dat niet. Toen ik het op internet opzocht merkte ik op dat je op bepaalde internet pagina’s dat bevestigd kreeg. Mijn uiterste conclusie is dus ook finaal. Deze betreft het feit dat ketanest verslavender is dan keta. Er zijn geleerden die beweren dat het echt super werkt.