Ketamine online bestellen

Ketamine online bestellen kan direct onder ‘Onze Drugs’. Welkom bij de shop pagina van Shinerzz! De winkel waar je ketamine online bestellen kunt.
Shinerzz heeft een verschillende aantal legale drugs op voorraad die je legaal kunt bestellen. Voor Duitsland en omstreken, zijn wij bezig met een Duitse vertaler.

Je bent nu op de categorie pagina van de volgende populaire legale drug. Deze stof staat bekend onder ervaren mensen als 2 fdck. De werking en de effecten zijn hetzelfde als dat van ketamine. Online bestellen is gemakkelijk en snel. Bestellingen voor 5 uur, worden dezelfde dag nog verzonden. De brief of het pakket is professioneel verpakt en verzorgt. De bezorging vindt plaats door PostNL.

Ketamine online bestellen op een veilige en vertrouwde manier via Shinerzz. Een webshop met hoge ethiek en bekendheid. Vooral in deze markt. Bestel nu online ketamine: Legaal, snel en discreet. Zodat je moeder het niet weet.

Wat is keta nu eigenlijk?

Keta is een afkorting voor de drug: ketamine. Ketamine is een dissociatieve drug. Dissociatief betekent gescheiden of gespleten. Deze dissociatieve werking van ketamine wordt onder recreatieve gebruikers omschreven als een splitsing van lichaam en geest.

Keta wordt in de medische wereld en ziekenhuizen gebruikt als medicijn. Daarom is het onder andere een ‘gedoogd’ middel en zijn analogen of alternatieven zelfs legaal.

Research-Chemicals-Expert
Onze Adviseur: Dr. N. Verbruggen, Msc. Anesthesia - John Hopkins University
ketamine-online-bestelllen-vloeibaar

Esketamine of Keta-stase

Echter is het middel als medicijn niet bedoeld om te ‘trippen’ in een ‘k-hole’. Deze vloeibare ketamine kopen ziekenhuizen van farmaceutische bedrijven. Daarnaast is het erg populair om bij een kliniek in narcose gebracht te worden met ‘een ketaminestase’ of ‘esketamine’. Zo noem je vloeibare ketamine als medicijn, die zich in het infuus bevindt.

Hoeveel keta moet je nemen?

Keta is een erg potent middel en gaat niet zonder zijn risico’s bij het nemen. Vooral voor mensen die weinig ervaring hebben met ketamine. Onder verschillende ervarende drugsgebruikers is ongeveer de volgende reeks van ketamine ter consumptie bekend:

– 20mg tot 50mg. Lichte dosis.
– 50mg tot 150mg. Gemiddelde dosis.
– 150mg tot 200mg. Zware dosis.

Het hangt dus af van de ervaring die je zoekt, wanneer je je afvraagt hoeveel ketamine je moet nemen. Zorg wel voor een vertrouwde bron van informatie van een ervaren gebruiker. Daarnaast is een comfortabele omgeving belangrijk voor de ervaring. Het werkt niet hetzelfde als andere populaire drugs, zoals cocaïne of xtc.

Hoe lang werkt keta?

Keta werkt afhankelijk van de dosis tussen de 20 minuten en 4 uur. Een ervaren persoon kan je precies vertellen hoe lang keta werkt en weet wat jij doormaakt tijdens een ‘k-hole’. 

Betaling kan eenvoudig met iDeal. Maar ook betaling met Bitcoin of Directe Bankoverschrijving is mogelijk. Bedrijfsgegevens en manieren om Shinerzz te bereiken staan helemaal onderaan deze pagina rechts. 

Direct naar die locatie met contactgegevens: CONTACT ONS voor grote hoeveelheden of ‘ketamine bulk’.

Bij Shinerzz is ketamine online bestellen, zoals altijd: snel, veilig en discreet.

Ketamine kopen

Ketamine kopen zonder recept. In onze winkel kunt u de sterke pijnstiller en anestheticum zonder recept thuis laten bezorgen. Want hier zijn alle producten zonder recept verkrijgbaar. Ketamines worden al enige tijd ook als mode-drug gebruikt. Echter worden chemische en proeven waarbij consumptie plaatsvindt. Net zoals experimentele dingen, raden wij absoluut af. Als u ketamines zonder recept wilt kopen, heeft u nu de mogelijkheid om levering via onze winkel aan te vragen.
ketamine-logo-shaper7

Meet Our Executive Chef

Ketamines als medicijn

Ketamines als medicijn zijn alleen verkrijgbaar in onze webshop met garantie op authenticiteit. Ketamines zijn zeer effectieve verdovende middelen dat onder andere in de diergeneeskunde wordt gebruikt. Vanwege zijn krachtige effecten wordt het ook gebruikt als partydrug. Daar staat het bekend als “Special K”. Ketamines als medicijn wordt al duizenden jaren gebruikt. De Scynthians gebruikten het om paarden te verdoven wanneer deze wonden had geleden.

Super keta

Wat is het?

Super keta is ongeveer 1,5 keer zo sterk als ketamine. 2FDCK is een ander woord voor 2-Fluorodeschloroketamine. Het is een analoog voor ketamine, waar door chloorgroep is vervangen met fluor. Het heeft hetzelfde effect als normale ketamine, maar dan heftiger. In het begin, zal je merken dat je motorisch minder handig word. Je benen beginnen als noedels aan te voelen en je zicht begint minder scherp te worden. Alles word een beetje verwarrend en alle zorgen die je hebt zijn tijdelijk vergeten.
Net als 3mmc is het een designerdrug, daarom valt het onder dezelfde regelementen.

Waar komt het vandaan?

Het is voor het eerst bekend geworden in Engeland. In de plaats Durham, wou een scholier wat ketamine hebben. Nadat hij bij zijn dealer is geweest en het had genomen. Kwam hij er achter dat het helemaal geen normale ketamine is. Het is 2-Fluorodeschloroketamine, ook wel super ket.

Waarom is het super?

Het heet super-ket, omdat het een superversie van ket is. Het is ongeveer 1,5 keer zo sterk als normale ketamine en zal 2-3 keer zo lang effect hebben. Daarom is het verstandig om dit alleen te gebruiken als je al ervaring hebt met normale ket.