Etizolam pellets 25 x 1mg (GRATIS BEZORGD)

30,00

Etizolam

Etizolam is een thienodiazepinederivaat dat een benzodiazepine-analoog is. Je word er erg ontspannen van.

De etizolam pellets worden zoals de afbeelding van de pellets geleverd. Geen capsules dus. Ze zijn wit van kleur en zijn nagenoeg smaakloos en geurloos.

Het effect:

Het is een middel om het hele lichaam te ontspannen. Het neemt al je angsten weg, zolang je onder invloed bent. Veel mensen worden er erg slaperig van, omdat het een kalmeermiddel is.
Het heeft een effect van ongeveer 30 minuten en 2 uur lang. Veel mensen gebruiken het als slaapmiddel.
Maar van de meeste slaapmiddelen wordt dit beschouwd als het minste slaapwekkend. Het heeft niet een heftig effect, dus voor de ervaren drugsgebruikers word het vaak als een slap middel beschreven.
Desalniettemin, geeft het een licht euforisch gevoel.

Met 1mg tablet van Etizolam krijg je een beetje relaxt gevoel. Niet te heftig, je word niet te moe of sloom. Het houdt je redelijk helder, maar toch ook wel een ontspannen gevoel.
De gemiddelde prijs voor 25 pillen van 1mg, is ongeveer €35,- als u het wilt bestellen.
Als jet is uitgewerkt, is het een relatief heftig proces.
Je lichaam word gespannen, je kan paniekaanvallen krijgen en emotioneel zal je je wat minder stabiel voelen. Daarom gebeurt het vaak dat mensen grote aantallen nemen in een kleine periode of kleine aantallen voor een hele lange periode.

Etizolam kopen

Etizolam kopen of 4-(2-Chlorophenyl)-2-ethyl-9-methyl-6H-thieno[3,2-f][1,2,4]triazolo[4,3-a][1,4]diazepine

Het is ontwikkeld in 1983 in Japan onder de merknaam Etilaam. Amerika wilde direct etizolam kopen.
Dit hielp voor een aantal neurologische aandoeningen. Waaronder slapeloosheid en angsten. Uiteindelijk bleek het bij chronische bloeduitstortingen in de hersenen na neurochirurgie ook nuttig. Het blijkt namelijk een antagonist te zijn van bloedplaatjes activerende receptoren in het brein.

Uit al eerder verricht onderzoek is gebleken dat de drug een halfwaardetijd heeft van ongeveer 3,5 uur en een ongeveer 6 keer sterker anxiolytisch effect dan diazepam. Dit houdt in dat het een angst verdwijnend effect heeft.

Benzodiazepinen kopen

1 mg etizolam is equivalent aan 10 mg diazepam. Het effect van etizolam begint na 30-60 minuten in vivo, heeft een piek na 3-4
uur en de werking houdt in het algemeen 6-8 uur aan. Hogere doses kunnen langer doorwerken. Uit research (0,25 – 3 mg) blijkt dat de gemiddelde plasma eliminatiehalfwaardetijd 3 tot 4 uur bedraagt. De actieve metaboliet van etizolam, alfahydroxyetizolam, heeft echter een eliminatiehalfwaardetijd van zo’n 8,2 uur. Etizolam wordt volledig gemetaboliseerd door de lever.

Etizolam kan je bestellen als een derivaat van een thienodiazepine en een analoog van een benzodiazepine. Alleen is de benzeen ring vervangen door een thiopheen ring. Deze laatste ring is verbonden met R1 en R2 van de diazepine ring. Daardoor behoort de drug tot de thienotriazolo-benzodiazepines. Je kunt triazolobenzo’s herkennen aan het einde van de naam. In plaats van “lam” of “pam” wordt het dan “zolam”. .

DutchGerman
We zijn verplicht deze pop-up te laten zien. Shinerzz zal data nooit met overheden delen.